SigmaNEST ile Sac Firelerinizi Azaltın

SigmaNEST ile Sac Kesim Firelerinizi %5 Azaltmak İster misiniz?

Endüstrinin en gelişmiş CAD/CAM Nesting motoru ile güçlendirilen SigmaNEST; lazer, plazma,

oksigaz, punch, su jeti, abkant, boru kesme, router, kombine makineler, CNC bıçak kesme gibi tezgâhların tamamını destekler. Firmanızda farklı marka ve modellerde tezgâhlar olsa bile bütün tezgahlarınızı tek başına SigmaNEST ile yönetebilirsiniz. Bu sayede program karmaşasından uzaklaşarak, tek bir program ile tüm imalatınızı kontrol altına alırsınız. SigmaNEST tekliflerinizi ve raporlarınızı saniyeler içinde hazırlamanızı sağlar.

En popüler CAD programlarıyla entegrasyon, basit kullanışlı ara yüz, sektördeki en iyi nesting motoru ve tüm dünyaya yayılmış 18.000' i aşan lisans adeti, SigmaNEST' in neden sektör lideri olduğunu gösterir. SigmaNEST, endüstride metal, ahşap, kumaş, cam, kompozit, vb. malzemelerin nesting (yerleşim) işleminin saniyeler içerisinde hatasız bir şekilde yapılmasını sağlar.

Parçaların Lazer, Punch, Plazma, Router, Su jeti, CNC Bıçak kesme, Abkant Press, Oksigaz, Kombine Makineler, Tüp/Boru/Profil gibi makinelerde kesilmesi için gerekli takım yollarının oluşturulmasını sağlar ve bununla ilgili stok kontrolünden üretime uzanan süreçte, ürün maliyet analizi çıkarmaya kadar geniş bir yelpazede çözüm sunar. Ayrıca içerinde bulunan ve tamamen özelleştirilebilen değişik kategorilerde raporlamalar, teklifler, iş emirleri, parça kesim kartları vb. otomatik olarak yapılabilir.

SigmaNEST ile parçanın bitmiş halinin maliyetini daha kesime başlamadan hesaplayabilirsiniz. Programın esnek yapısı sayesinde kullanıcılar ihtiyaçları olan modüller ile kullanmaya başlayabilir, daha sonra ise genişleme paketleri sayesinde eklentileri programlarına adapte edebilirler.

Kullanıcılar yaygın olarak kullanılan bütün 3D CAD programlarından doğrudan dosya alıp nesting ve kesim işlemlerini yapabilirler. Bu sayede DWG /DXF dosyaları üzerinde yapılan ve hayli zaman alan işlemlerden kurtulurlar. 

Daha detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz: bilgi@bdtyazilim.com